Személyi edzők

Bencze Gábor (+36 30 883 7585)

Bencze Gábor vagyok Személyi edző, Hivatásos Erőemelő versenyző

Azoknak segítek elérni a céljaikat akik megálmodták, hogy milyen fizikumot szeretnének, és akik igazán képesek tenni is érte.

Akik akarnak és mernek változtatni, hisznek a kemény munkában és nem a kifogásokat keresik.

Ha érzel magadban erőt és kitartást egy kemény de eredményes munka kezdetéhez, hívj bátran!

Bencze Gábor

Engyel Zsolt (+36 30 620 7906)

IFBB Személyi edző

A sport már kiskoromtól kezdve része az életemnek. Több mint 10 éven keresztül úsztam, majd vízilabdáztam a Ferencvárosi Torna Clubban. A rengeteg úszó edzés mellett megismerkedtem, konditermi, súlyzós, saját testsúlyos, kardió, futó, bemelegítő és nyújtó edzésformákkal is. A későbbiekben még két labdasporttal is megpróbálkoztam, de igazán a konditerem falai között éreztem újra otthonosan magam. A testépítéssel körülbelül 7 évvel ezelőtt kedtem el foglalkozni, ez azóta az életem részévé vált. Személyi edzések tartásával 2 éve foglalkozom.

Ha szeretnél jobb formába lendülni, esetleg visszanyernéd régi alakod akkor jó helyen jársz! Én garantálom mellé a hatékony, pörgős és jó hangulatú edzéseket!

Engyel Zsolt

Puszta Zsuzsi (+36 30 996 2675)

Személyi edző és Csoportos fitnesz instruktor

Sport és mozgás az életem, 2010 óta tevékenykedek professzionilás szinten a Fitnesz szakmában. Személyi edzőként súlyzós- és sajáttestsúlyos funkcionális edzéseket tartok. Hangsúlyozottan egyénre szabott edzésprogramok alapján, ügyelve arra, hogy a gyakorlatsorok folyamatosan változatosak legyenek. Legyen célod és én a legjobb szakmai tudásommal segítelek, hogy elérd azt.

Jelentkezz bátran, ha kezdő vagy, ha túl vagy bármilyen sport sérülésen, ha gerincproblémáid vannak, és akkor is, ha "csak" változtatni szeretnél és jól esne a mozgás. Továbbá mélyizom-, vagy akár relaxáló masszázst is vállalok, amit szintén összehangba tudok hozni az egyéni edzés- és életformáddal.

A Te sikered az én hivatásom!
Szeretettel és tisztelettel várom jelentkezésed!

Facebook: fitnesZsu (Zsuzsi Puszta)
Instagram: fitnes_zsu

Puszta Zsuzsi